Dags Teen Choice Awards

 
 
 
Inatt är det äntligen dags Teen Choice Awards. Galan dra igång klockan 02:00 svensk tid. Tyvärr visas inte TCA på svensk TV, utan vi får titta via livestream länkar. Jag har lyckats hitta två länkar, vet dock ännu inte om de funkar. Skulle de inte funka får ni gärna tipsa om länkar som funkar.
 
Länk 1
Länk 2
(uppdatering) Denna länk funkar
 
Röda mattan (Red Carpet) kommer man kunnsa se live på TCA's hemsida. Den börjar klockan 00:15. Vi vet dock inte om Lady A kommer att dyka upp än. Skulle de göra det så är det nog troligtvis bara Charles och Dave som kommer, eftersom Hillary nyligen fick barn.
 
Och eftersom att vi inte vet om Lady A kommer dyka och enbart är nominerade till ett pris kommer vi inte göra någon live uppdatering. Utan imorgon kommer istället ett sammandragning av om nattens show.
 
Nu får vi verkligen hålla tummarna för Lady A och hoppas att de vinner Choice Country Group!
 
 
 


Kategori / Event /
Kommentera inlägget här:
- Alla negativa och opassande kommenterar mot attackerar bloggen eller dess läsare tas omedelbart bort. Vi tolererar inte diskriminering, påhopp eller hat mot någon.
- Vi kan svara på era kommentarer direkt i bloggen. Så fyll gärna i din e-postadress, så får du ett mail från blogg.se när din kommentar fått ett svar.
- Vi är INTE intresserade av att köpa bloggdesigner.
- Vi vill helst inte ha några ansökningar om länkbyte via kommentare. Vi föredrar att ni fyller i enkäten som finns här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: