Bandet om Bartender och album 5

Som vi berättade igår så heter den nya singeln från det femte albumet Bartender. I en intervju på sin hemsida, i samband med tillkännagivandet av den nya singeln, fick bandet en chans att säga vad det tycker om den nya som materialet de har jobbat på.
 
Charles: Vi ville verkligen behålla kärnan i Lady A när vi började jobba med det nya materialet, men samtidigt ville vi experimentera med nya sound och idéer. Nathan (som producerat Bartender) var väldigt drivande när det kom till att testa nya typer av stämsång och nya låtar som är lite utanför boxen för oss. Förändringarna har bidragit med ny energi och Bartender är bara ett smakprov på vad vi har arbetat med.
 
Hillary: Jag älskar låten därför att det är något stärkande i att inte gå tillbaka [till samma kille] eller bara deppa över en kille Det finns stunder i ditt live när du behöver tycka synd om dig själv och vara ledsen, men den här låten handlar om att gå ut och dansa med dina väninnor och bara glömma honom.

Dave: Vi har varit galet upptagna med att skriva, och när vi är inne i det blir vi så upphetsade av ny musik så vi kan knappt vänta tills vi får dela med oss av den. Vi har spelat utomhus och älskar verkligen energin som fansen tar med till utomhus shower. Så när vi satte oss ner med Rodney för att skriva för första gången, ville vi ha något som får fansen att skaka loss.

Översättning: Linnéa


KällaKategori / 747 /
Kommentera inlägget här:
- Alla negativa och opassande kommenterar mot attackerar bloggen eller dess läsare tas omedelbart bort. Vi tolererar inte diskriminering, påhopp eller hat mot någon.
- Vi kan svara på era kommentarer direkt i bloggen. Så fyll gärna i din e-postadress, så får du ett mail från blogg.se när din kommentar fått ett svar.
- Vi är INTE intresserade av att köpa bloggdesigner.
- Vi vill helst inte ha några ansökningar om länkbyte via kommentare. Vi föredrar att ni fyller i enkäten som finns här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: