Julkalender - Lucka 24 (Tävling)

 
 
Idag är det som sagt sista dagen i våran julkalender och det vill vi fria med en liten tävling. Vinnsten är en länkning i ett inlägg samt en textlänk bland våra länkbyten till den 24 januari. Du själv väljer om du vill att det skall bli en länk till din blogg, twitter, istagram, pintres osv.
 
Nu undrar ni säkert vad tävlingen går ut på. Allt ni behöver göra är att hitta en specifik textrad som återkommer i två låtar. Eftersom Lady A ha gjort fyra studio album blir det lite många låtar att lyssna igenom för att hitta textraden, därför har vi bestämt oss för hjälpa er på traven genom att ge er 4 låttitlar. Låtarna är Things People Say, We Own the Night, Need You Now och Golden. För att ge er en liten extra knuff i rätt riktning tänkte jag ge er ännu en ledtråd. Textraden hörs en gång i den ena låten och något fler i den andra låten.
 
Den första personen som hittar textraden vi är ute efter vinner. Skulle vi inte få tag i den personen som vinner går vinsten till den andra personen som svarat rätt. Tävlingen avslutas när någon har gissat rätt.
 
» För att det skall vara så rättvist som möjligt kommer vi att ha godkännande av kommentarer tills tävlingen är slut. Alla andra kommentarer som inte har med tävlingen att göra kommer givetvis godkännas tidigare.


Kategori / Julkalender / Tävling /
Kommentera inlägget här:
- Alla negativa och opassande kommenterar mot attackerar bloggen eller dess läsare tas omedelbart bort. Vi tolererar inte diskriminering, påhopp eller hat mot någon.
- Vi kan svara på era kommentarer direkt i bloggen. Så fyll gärna i din e-postadress, så får du ett mail från blogg.se när din kommentar fått ett svar.
- Vi är INTE intresserade av att köpa bloggdesigner.
- Vi vill helst inte ha några ansökningar om länkbyte via kommentare. Vi föredrar att ni fyller i enkäten som finns här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: