Get ready to wanna dance- ck

De senaste dagarna har Lady A publicerat ett antal textrader på sitt instagramkonto. Än så länge har de inte gett oss något konkret svar på om det faktiskt handlar om en ny singel. Sist när de släppte en ny singel för ett nytt album överöste de oss med sneak peaks innan de faktiskt bekräftade att det handlade om en ny singel. Så jag bestämde mig för att undersöka saken och se om de faktiskt har skrivit något om album 5 den senaste tiden och i så fall vad. Och så hittade jag detta tweet skrivet av Charles på twitter.

 
Den sista meningen i tweetet känns lite suspekt. Kan det vara så att han faktiskt har gett oss låtens namn? Kan det vara så att den nya låten heter Wanna Dance? Det återstår bara att se ;)


Kategori / 747 / Sociala medier /
Kommentera inlägget här:
- Alla negativa och opassande kommenterar mot attackerar bloggen eller dess läsare tas omedelbart bort. Vi tolererar inte diskriminering, påhopp eller hat mot någon.
- Vi kan svara på era kommentarer direkt i bloggen. Så fyll gärna i din e-postadress, så får du ett mail från blogg.se när din kommentar fått ett svar.
- Vi är INTE intresserade av att köpa bloggdesigner.
- Vi vill helst inte ha några ansökningar om länkbyte via kommentare. Vi föredrar att ni fyller i enkäten som finns här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: