Webisode Wednesday 297Kategori / Webisode Wednesday /

Friday Night

Jag tror att vi alla minns Friday Night från Lady A's tredje album Own the Night. Förra året släppte Eric Paslay, som skrev låten tillsammans med Rose Falcon och Rob Crosby, en egen version av låten. Jag gillar verkligen att han har satt sin egen prägel på låten och att även om man aldrig har hört den version förut ändå kan sjunga med.

 


Kategori / Own the Night /

Gästar GMA

Idag medverkade Lady Antebellum på GMA, Good morning america. De framförde bland annat nya singeln Bartender, men även andra hits som tex Compass. Kika in bilderna och ett klipp nedanför. Hillary klär sig verkligen i sitt nya hår, eller vad tycker ni?
 
Kategori / Konserter & Uppträdanden /

Webisode Wednesday 296

I denna veckas WW pratar bandet om inspelningen av musikvideon till den nya singeln Bartender.

 


Kategori / 747 / Webisode Wednesday /

Bartender på American Idol

I onsdagens finalavsnitt av American Idol, uppträdde bandet för första gången i tv med sin nya singel Bartender. Enligt mig så är detta ett av deras bästa uppträdanden någonsin. Det får mig verkligen att längta till en ny världsturné.
 
 


Kategori / 747 / Videos /

#bestdaddyandhusband

Chris bought his girls some sweet Nike's! =) #bestdaddyandhusband


Kategori / Baby A / Hillary Scott / Sociala medier /

Lyric video till Bartender

Bandet publicerade en lyric video på sin officiella YouTube kanal för en stund sedan. Förhoppningsvis dröjer det inte så länge innan vi får en musikvideo :)Kategori / 747 / Videos /

Bartender släppt i USA

Den nya singeln Bartender släpptes i natt vid midnatt amerikansk tid. Än så länge har singeln inte dykt upp i svenska iTunes eller på Spotify. Minns jag inte helt fel dröjde det ett bra tag innan Downtown fanns tillgänglig i Sverige, så vi får nog vänta minst lika länge på Bartender som vi fick vänta på Downtown.

"The new single #Bartender is available now. "Pour em hot" & pick up your copy http://t.co/Ua8yYqrL2i"


Kategori / 747 /

Texten till Bartender

8 o’clock on Friday night I’m still at home
All my girls just keep on blowing up my phone
Saying come on, it ain’t worth the pain
Do what you gotta do to forget his name
Now there’s only one thing left for me to do
Slip on my favorite dress and sky high leather boots
Check the mirror one last time
Kiss the past goodbye

What I’m really needing now
Is a double shot of Crown
Chase that disco ball around
‘Til I don’t remember
Go until they cut me off
Wanna get a little lost
In the noise, in the lights

Hey bartender pour ‘em hot tonight
‘Til the party and music and the truth collide
Bring it ‘til his memory fades away
Hey bartender

Tonight I’ll let a stranger pull me on the floor
Spin me round and let ‘em invite a couple more
But before it goes too far
I’ll let me down easy
‘Cause tonight it’s all about
Dancing with my girls to the DJ
Put that song on replay

What I’m really needing now
Is a double shot of Crown
Chase that disco ball around
‘Til I don’t remember
Go until they cut me off
Wanna get a little lost
In the noise, in the lights

Hey bartender pour ‘em hot tonight
‘Til the party and music and the truth collide
Bring it ‘til his memory fades away
Hey bartender

I’m feeling that close
I’m ready to rock
Ain’t no way I’m gonna tell you to stop
So pour that thing up to the top
I’m coming in hot
Hey bartender

What I’m really needing now
Is a double shot of Crown
Chase that disco ball around
‘Til I don’t remember
Go until they cut me off
Wanna get a little lost
In the noise, in the lights

Hey bartender pour ‘em hot tonight
‘Til the party and music and the truth collide
Bring it ‘til his memory fades away
Hey bartender


Kategori / 747 /

Bartender i Tampa, FL

Bandet publicerade en kort video på sitt instagramkonto från Tampa i Florida, där de uppträde med Bartender.

#Bartender in Tampa FL! Thanks for rockin with us on this beautiful Saturday night!!


Kategori / 747 / Konserter & Uppträdanden / Sociala medier /

Lyssna på Bartender

Hela låten (Bartender) finns nu ute på tumblr att lyssna på. Personligt diggar jag det grymt. Lyssna på den HÄR


Kategori / 747 /

Lady A till American Idol

Lady A kommer uppträda på finalen av American Idol nästa onsdag med sin nya singel Bartender.
 
 
 
» Hela Bartender går en så länge bara att höra på amerikansk country radio. Det finns en kortare version av låten på bandets hemsida. Hela låten släpps förhoppningsvis som en lyric video inom de närmaste dagarna.


Kategori / 747 / Konserter & Uppträdanden /

Webisode Wednesday 295

I denna veckans WW snackar bandet om den nya Singeln Bartender och det kommande albumet. Vi får även höra lite av Bartender. Jag vet inte vad ni tycker men jag är super taggad för det nya albumet!
 


Kategori / 747 / Webisode Wednesday /

Intervju med CMT Hot 20

Lady A gjorde en intervju med CMT Hot 20 som ni kan se nedanför på nedanför. Bland annat så pratade det om hur Hillarys liv har förändrats sedan Eisele föddes.
 

Get More:Kategori / Nyheter & Media /

Intervju med The Country Vibe

 Lady A har gjort en intervju med The Country Vibe där de pratar om Bartender och varför de har valt att släppa ny musik så tätt in på Golden.

Lady Antebellum just released a fun, upbeat new song called “Bartender,” which is the leadoff single from their fifth studio album they’re planning to release later this year.  With the blessing of their longtime producer, Paul Worley, they worked with producer Nathan Chapman on this new album and Charles says, “I feel like we were able to kind of freshen up our sound a little bit and make the songs hit a little harder than I think people are used to hearing from us.”

Some fans are sad to see some of the songs on their current album, Golden, left behind, but Charles says, “Honestly, a lot of (our decision) was just a response we felt from the fans kind of ready for some new stuff and some new energy, and I think ‘Downtown’ and ‘Compass’ showed us that our fans were ready for a little more energy from us.  And Golden is much more of a mid-record and I think that we felt that it was time to have some fresh new music out there.”
 
Heading into summer with their Take Me Downtown tour also impacted Lady Antebellum’s decision to move on.  According to Charles, “Being on the road, especially now that we’re going on the road to these amphitheaters, it’s like, ‘Gosh!  If we had some more ‘Downtowns,’ if we had some more ‘Compasses,’ those are the kind of songs that really get people on their feet.”  For lack of a better term, he says what they were really looking for with this new album were more “ass kickers,” and they were able to find six or seven, as opposed to three or four that they normally have on their albums.
Läs vidare...
Källa


Kategori / 747 /

Bandet om Bartender och album 5

Som vi berättade igår så heter den nya singeln från det femte albumet Bartender. I en intervju på sin hemsida, i samband med tillkännagivandet av den nya singeln, fick bandet en chans att säga vad det tycker om den nya som materialet de har jobbat på.
 
Charles: Vi ville verkligen behålla kärnan i Lady A när vi började jobba med det nya materialet, men samtidigt ville vi experimentera med nya sound och idéer. Nathan (som producerat Bartender) var väldigt drivande när det kom till att testa nya typer av stämsång och nya låtar som är lite utanför boxen för oss. Förändringarna har bidragit med ny energi och Bartender är bara ett smakprov på vad vi har arbetat med.
 
Hillary: Jag älskar låten därför att det är något stärkande i att inte gå tillbaka [till samma kille] eller bara deppa över en kille Det finns stunder i ditt live när du behöver tycka synd om dig själv och vara ledsen, men den här låten handlar om att gå ut och dansa med dina väninnor och bara glömma honom.

Dave: Vi har varit galet upptagna med att skriva, och när vi är inne i det blir vi så upphetsade av ny musik så vi kan knappt vänta tills vi får dela med oss av den. Vi har spelat utomhus och älskar verkligen energin som fansen tar med till utomhus shower. Så när vi satte oss ner med Rodney för att skriva för första gången, ville vi ha något som får fansen att skaka loss.

Översättning: Linnéa


KällaKategori / 747 /

Den nya singeln heter...

... Bartender! Den nya singeln är skriven Lady A och Rodney Clawson. Den är även producerad av Nathan Chapman (som hittills producent alla Taylor Swifts). Singeln är planerad att släppas digitalt i USA den 20 maj. Låten är en göra slut låt, där den kvinnliga huvudpersonens plan är att ha en kväll ute med tjejerna och spendera sitt ex alla pengar.

Enligt Charles kommer låten var lite annorlunda från tidigare låtar som de har gjort. De har testat många ny idéer och sound. Grunden är fortfarande den samma men de har tänkt lite utanför boxen på det nya materialet. Charles sa även att Bartender är bara en försmak av vad som kommer.
 
De kommer uppträda med låten den 23 maj på Good Morning America's sommar konsert i Central Park.

"Bartender" released as the first single from upcoming album
 
Källa


Kategori / 747 / Sociala medier /

"Now there's only one thing left for me to do"

Kan detta vara den sista textraden innan de släpper namnen på den nya singel? "Now there's only one thing left for me to do" betyder ungefär "Nu finns det bara en sak kvar jag kan göra".
 
'


Kategori / 747 / Sociala medier /

Get ready to wanna dance- ck

De senaste dagarna har Lady A publicerat ett antal textrader på sitt instagramkonto. Än så länge har de inte gett oss något konkret svar på om det faktiskt handlar om en ny singel. Sist när de släppte en ny singel för ett nytt album överöste de oss med sneak peaks innan de faktiskt bekräftade att det handlade om en ny singel. Så jag bestämde mig för att undersöka saken och se om de faktiskt har skrivit något om album 5 den senaste tiden och i så fall vad. Och så hittade jag detta tweet skrivet av Charles på twitter.

 
Den sista meningen i tweetet känns lite suspekt. Kan det vara så att han faktiskt har gett oss låtens namn? Kan det vara så att den nya låten heter Wanna Dance? Det återstår bara att se ;)


Kategori / 747 / Sociala medier /

'Cause tonight it's all about dancing with my girls

Igår kväll och i morse dök ytterligare två textrader upp på instagram. Denna gången löd de "'Cause tonight it's all about dancing with my girls"  och "´'Til the party and the music and the truth collide" . Det har börjat florera rykten om att en ny låt kommer släppas idag. Men Lady A har inte bekräftat att det är sant, så för tillfället är det bra ett rykte. Håll med om att det börjar bli riktigt spännande!
 


Kategori / 747 / Sociala medier /

Happy Mother's Day

Idag är det morsdag i USA och Hillary passade på att skicka en hälsning till alla mammor tillsammas med Eisele.
 
Oh the difference a year makes! Eisele, I am beyond grateful and honored to be your Mama! Happy Mother's Day to all the mamas! Xoxoxo!
 


Kategori / Baby A / Hillary Scott / Sociala medier /

Yttligare två textrader

Igår publicerade vi ett inlägg med vad som verkar vara textrader från en eller flera nya låtar. Sedan inlägget publicerade har de hunnit publicera ytterligare två textrader på sitt instagramkonto. Denna gången löd textraderna "Ain't no way I'm gonna tell you to stop" och "Bring it 'til his memory fades away". Nu börjar det bli riktigt spännande! Tänk om de tänker släppa album 5 redan i år.
 
 


Kategori / 747 / Sociala medier /

The Kelley Brothers

För ett bra tag sedan lade Charles äldre bror Josh ut en bild på sig själv och Charles när de var yngre.
 
"The Kelley Brothers" back in the dizzy !!
 


Kategori / Charles Kelley / Sociala medier /

Ny singel påväg?

Idag publicerade Lady A fyra bilder på sitt instagramkonto vad som verkar föreställa textrader från en eller flera låtar. Texterna är:
 
- Slip on my favorite dress and sky high lether boots
- 8 o'clock on Friday night I'm still at home
- Chase that disco ball aruond til' I don't remember
- Spin me 'round and let him buy a couple more
 
Det är en möjlighet att detta är textrader från en ny låt eller flera nya låtar från det kommade 5:e albumet. I vilket fall så tycker jag det skall bli spännande med lite ny musik!

Bilderna kommer från Lady A's instagram konto som finns här


Kategori / 747 / Sociala medier /

Bilder från Grammys On The Hill

Förra månaden närvarde Charles, Hillary, and Dave på eventet Grammys On The Hill i Washington. Bandet uppträdde tillsammans med medlemar ur kongressen och tog emot priset Recording Artists’ Coalition Award.
 
 
 
 
Källa


Kategori / Bilder / Event /

Webisode Wednesday 293

I denna veckas Webisode Wednesday bjuder Lady A på en cover av låten Dock of the Bay tillsammans med öppnings akterna Billy Currington och Kacey Musgraves.Kategori / Webisode Wednesday /